NYE KONCERTDATOER

Efter en veloverstået forårsturné, annoncerer Signe Svendsen nu sin efterårsturné 2016, der indtil nu tæller følgende steder:

  • d. 16/9 – Foderstoffen, Rudme – BILLET (kommer snart)
  • d. 17/9 – Pavillonen, Grenå – BILLET
  • d. 22/9 – Bakkehuset, Ikast – BILLET
  • d. 23/9 – Kulturstationen, Skørping – BILLET
  • d. 24/9 – Musikhus, Slagelse – BILLET (kommer snart)
  • d. 29/9 – Medborgersal, Hvidovre – BILLET (kommer snart)
  • d. 30/9 – Portalen, Greve – BILLET
  • d. 1/10 – Gribskov Kultursal, Helsinge – BILLET

Flere datoer er på vej!!!

December tour med Mathilde Falch

Det er næsten blevet en tradition – dobbelt solotour i december. I år er det Mathilde Falch, jeg deler aftener med på tour rundt i landet. Hun er en modig sangskriver og en helt igennem fantastisk kollega. Sidste koncert er i aften i Odense – men mon ikke vi tager den op igen, på et tidspunkt.

12219417_878175872278801_838315048955986903_n

Maskinen bagved det hele.

Jeg var så heldig forleden at kunne samle hele mit pladeselskab og ønske alle tillykke med udgivelsen og sige tak for det store arbejde. Vi er tre!! MT Promotion (aka Maria Theessink) og Bear Records (aka Tess Pedersen) og mig. Det er ikke multinationalt og stort, men maskinen kører som den skal og ALLE knokler igennem. Pladen har været på gaden i snart en måned og jeg må sige at I har taget godt imod den derude. Og for pokker, hvor er jeg glad for det. Om lidt starter vores turné – d. 16/10 – og så skal musikken for alvor skubbes ud over scenekanten. Med mig rejser Lars Skjærbæk, Troels Skjærbæk, Søren Poulsen og Tess Pedersen (lyd). Glæder mig til at møde jer derude!

foto 2

Hi-Fi klub tur

Imorgen (d.18/9) er jeg i Aalborg for at besøge byens Hi-Fi Klubben-biks og fortælle om “Kun de faldne rejser sig igen”. Det bliver en snak om sange, lyd og tekster og om hvordan vi lavede det her album. Jeg spiller et par sange live og man kan stille spørgsmål til musikken etc. Jeg ved der er udsolgt deroppe, men heldigvis går turen videre til Hi-Fi klubber i Odense, Esbjerg og Århus i starten af oktober.

Og så er der heldigvis heller ikke lang tid til vi skal ud og spille den HELT RIGTIGE TURNÈ! Vi starter d. 16/10 og slutter d. 9/11. Klik på “koncerter” og følg med i hvornår vi kommer forbi. Portalen er udsolgt og der er få billetter tilbage i Holstebro!

Jeg glæder mig til at komme rundt i DK!

KH

Signe

Det er idag “De faldne…” skal stå selv!

Så blev det endelig d. 9/9 – og det er virkelig rart at være nået til netop den dag. Nu skal albummet (forhåbentlig) ud i hænderne på en masse andre end dem, der har været med i processen, og DET er godt. Det er et album jeg er meget glad for og stolt af. Lars Skjærbæk har været en fantastisk producer – han er ubetinget én af de største herhjemme. Troels Skjærbæk, – min faste bassist og makker, har spillet så godt og gedigent og har haft en meget vigtig rolle  i hele produktionen. Rune Kjeldsen, Jesper Lind, Palle Hjort, Nikolaj Heyman, Jane Clark og Christoffer Møller har bidraget smukt med deres kæmpe talenter. Tess Pedersen (aka Booker/Manager/Label/Lydmand), Bear Records, har været oppe over det hele og dybt nede i alle detaljer – og gjort et sublimt stykke arbejde for at det kunne lykkes.

Godt – men ude er den! Og jeg glæder mig til I skal høre den. På min facebookside vil jeg følge op med hvad der sker den næste tid og under koncerter kan I se hvornår vi kommer rundt i landet. Turnéen starter d. 16/10!

CD & Vinyl – køb den her (De første 50 CD´er er signeret)

Itunes – køb den her

Kun De Faldne Rejser Sig Igen - cover-front

Vi nærmer os…

Der er nu en uge til “Kun de faldne rejser sig igen” skal ud og vifte med armene i den virkelige verden. Og jeg glæder mig til det! Er selvfølgelig både stolt og glad ved tanken om at albummet nu skal købes, streames, downloades og ikke mindst lyttes af (forhåbentlig) mange andre end bare os, der har lavet det og vores nærmeste. Men pfiuw! Som dagen rykker tættere på, bliver det også mere og mere spændende…. MEN! Jeg håber I vil tage godt imod musikken derude og ikke mindst at vi ses på efterårets turné – der er pænt mange datoer og vi kommer vidt omkring. kig her og kig forbi!

Og her; en albumteaser med singlen “Hjemløse Hjerter”.