Det er idag “De faldne…” skal stå selv!

Så blev det endelig d. 9/9 – og det er virkelig rart at være nået til netop den dag. Nu skal albummet (forhåbentlig) ud i hænderne på en masse andre end dem, der har været med i processen, og DET er godt. Det er et album jeg er meget glad for og stolt af. Lars Skjærbæk har været en fantastisk producer – han er ubetinget én af de største herhjemme. Troels Skjærbæk, – min faste bassist og makker, har spillet så godt og gedigent og har haft en meget vigtig rolle  i hele produktionen. Rune Kjeldsen, Jesper Lind, Palle Hjort, Nikolaj Heyman, Jane Clark og Christoffer Møller har bidraget smukt med deres kæmpe talenter. Tess Pedersen (aka Booker/Manager/Label/Lydmand), Bear Records, har været oppe over det hele og dybt nede i alle detaljer – og gjort et sublimt stykke arbejde for at det kunne lykkes.

Godt – men ude er den! Og jeg glæder mig til I skal høre den. På min facebookside vil jeg følge op med hvad der sker den næste tid og under koncerter kan I se hvornår vi kommer rundt i landet. Turnéen starter d. 16/10!

CD & Vinyl – køb den her (De første 50 CD´er er signeret)

Itunes – køb den her

Kun De Faldne Rejser Sig Igen - cover-front