Vær velkommen nye sange & solokoncerter

Godt nytår – næsten for sent at melde ud – og så alligevel; vi er kun halvvejs i januar og lige nu føles alt stadig meget nyt! Jeg er for første gang i en del år IKKE på landevejen i denne tid. Jeg har takket nej til en god og lang tur med Niels Hausgaard, som har sin årlige turné rundt i landet i disse måneder. Det har jeg gjort for at få tid til at skrive sange til et nyt album. Den første er allerede indspillet og i disse dage ved at blive gjort flyvefærdig, – “Strejfer” blir’ mit bud på en forårssingle, så hold ørerne åbne og radioen tændt.

I 2014 nåede jeg at spille 4 turnéer, hvilket er personlig rekord på eet år for mig. Og i august tog jeg hul på en ny disciplin: SOLOkoncerter. Selvom jeg elsker mit band og er så glad for at de rejser med mig år efter år, blev jeg bare nødt til at prøve at stå dér selv. Det er en heeeeelt anden måde at møde publikum på og opleve sangene,  – Det vidste jeg jo godt, det ville være, men det kom sgu bag på mig hvor nært, nøgent og anderledes det er. Een af de helt store fordele er at det KUN er publikum og jeg, der bestemmer hvor meget der skal snakkes mellem sangene, – og det er ik så lidt :-).

Nu tilbage til skriveriet – jeg gir lyd, når der er nyt! KH Signe

♦BOOK SOLO-KONCERT HER♦

TP Production, tpproduction@gmail.com

2259