Solo og nyt om duo-decembertour!

Signe Svendsen, Telt 1, Tønder Festival 2016
Signe Svendsen, Telt 1, Tønder Festival 2016

BANDturen er veloverstået – den sparkede ligesom efteråret igang, 4 hektiske uger med mit dejlige orkester. NU gælder det en række SOLOkoncerter; det er tid til at tage sangene med ud i deres rå form – kun mig og publikum og et par instrumenter. Der bliver tid til at fortælle, til at give sangene og teksterne plads og til at være tæt på publikum, det glæder jeg mig til.

OG til december, har jeg noget nyt i ærmet. Det er gået hen og blevet en tradition, at jeg hvert år i starten af december inviterer en kollega med ud på en lille eksklusiv turné, hvor dogmet er helt klart: Vi spille SOLO, men deler scene og publikum. Dette år bliver det sangskriver og sangerinde Dorthe Gerlach, der skal med mig ud på tour. DET glæder jeg mig meget til. Hun er en helt utrolig artist med så mange talenter og nu skal hun for første gang spille SOLO. Jeg kan love at det bliver dejlige koncerter!

Glæder mig til at ses derude!

KH Signe