Handelsbetingelser for Signe Svendsen Webshop, Lydia Gramophone 

Generelle oplysninger: 

Lydia Gramophone 

Olgasvej 3 

3060 Espergærde 

CVR: 40129529 

Mail: signesvendsen2ndmail@gmail.com 

Priser: 

Hos Lydia Gramophone tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. 

Betaling: 

 Lydia Gramophone modtager betaling fra VISA, Mastercard, VISA electron, VISA-DANKORT 

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er sendt af sted. Alle beløb er i danske kroner DKK og er inklusiv moms. Der tages forbehold for udsolgt varer og udgåede varer. 

Levering: 

Lydia Gramophone bestræber sig på at sende varen senest 1-2 hverdage efter ordren er indgået. Orden sendes med PostNord. 

Betingelser ved levering: 

Kunden skal ved modtagelsen af varen med det samme undersøge varen for fejl og mangler.  

Ved forsinkelse af afsending af varen, bestræber Lydia Gramophone på at give besked herom til den mailadresse, der er givet ved bestilling.  

Reklamationsret: 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. 

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. 

Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. 

Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. 

Lydia Gramophone vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til : 

Lydia Gramophone 

Olgasvej 3 

3060 Espergærde 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav. 

Refusion: 

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. 

Fortrydelsesret: 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i Signe Svendsen webshop. 

Perioden regnes fra den dag; 

–        Hvor du modtager ordren. 

–        Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i en ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omgange. 

–        Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele. 

–        Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. 

Returneringsomkostninger skal du selv erholde. 

Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om,  at du ønsker at fortryde dit køb. 

Meddelelsen skal gives pr. mail signesvendsen2ndmail@gmail.com  

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: 

–        Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. F.eks signering af LP eller CD, samt andre produkter. 

–        Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejne-mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er brudt efter leveringen. 

–        Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjeneste-ydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelseretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. 

–        Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykke-lige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret. 

Returnering: 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnereing er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.  

Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til vi har modtaget den retur. 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Varens stand ved returnering: 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

  

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. 

 Tilbagebetaling: 

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt retur. 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. 

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. 

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

 Andre vilkår: 

Al samhandel mellem Lydia Gramophone og kunden er gældende under dansk ret.