HVEM VIL IKKE ELSKES IGEN

Med Hvem Vil Ikke Elskes Igen viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om. Kritikerne roser albummet til skyerne med særlig vægt på Svendsens evne til at dykke ned i mørket og kærlighedens vildveje med en særegen autencitet.

Med melankolien stående i døråbningen rækker Hvem Vil Ikke Elskes Igen ud efter kærligheden hos både elskeren, søsteren, ungdomskæresten og i en selv. Albummets ti sange er opstået i et tæt samarbejde med producer og medkomponist Lars Skjærbæk, men teksterne er udelukkende skrevet af Signe Svendsen. De løfter hendes format som singer/songwriter og manifesterer, at hun om nogen er garant for refleksion og oprigtighed.

Om processen og albummet siger hun selv:

”Det her er første gang, jeg har skrevet musikken sammen med andre, hvilket har været en øjenåbner og enormt frisættende. Albummet er blevet til i en kreativ og fordomsfri storm, der faktisk har flyttet mig som menneske. Vi har skabt et nysgerrigt album, der kræver, at du hører efter”.